En bra story börjar alltid med att installera solceller

Vi har många nöjda kunder som har sänkt sina elkostnader och fått pengar över till roligare saker med vår hjälp. Vi vill hjälpa dig att skriva din egen solskenshistoria, så att du kan börja fokusera på annat i livet än osäkra elpriser!

Så här mycket roligare blir det med solceller

Använd vår solcellskalkylator för att se hur mycket du skulle kunna spara med solceller på taket!

Var bor du? Fyll i ditt postnummer

Trygghet i din vardag

Liksom Andreas, som har valt att investera i solceller, strävar vi alla efter trygghet och ekonomisk stabilitet i vår vardag. Upptäck hur du kan skapa den tryggheten genom att investera i solceller. De pengar som blir över kan du, precis som Andreas, använda till att ge dina barn en ljusare framtid.

Du vill höja värdet på din bostad

Du vill kunna spara el i ditt eget batteri

Du vill säkra dig mot en svängande elmarknad

image
kWh/årSolpaneler
Villa i Bunn producerar 14 500 kWh/år"Pengarna som blir över har jag tänkt att lägga på mina barn!" - Andreas, 39, valde att investera i solceller när familjen insåg att det går åt mycket el (och inte minst pengar) till bland annat matlagning, uppvärmning av huset och varmvatten. För familjen Pålsson kändes det som en trygghet att kunna producera sin egen el, framför allt med en elbil i hushållet och elpriser som stuckit iväg.

Spara och tjäna pengar!

Anita har gjort en smart och miljövänlig investering för att både spara och tjäna pengar. Hon berättar: "Jag har massor av prylar som går på el; gräsklipparen, hårfönen, trimmern, spisen, kaffebryggaren och tvättmaskinen. Nu går alla dessa på solel! Det är kul när solen skiner på mina solceller och ger mig min egen energi!" Låt Anita inspirera dig till att ta kontroll över din ekonomi med hållbara val.

Du vill tjäna pengar på överskottsel

Du vill sänka dina elkostnader

Du vill få pengar över till annat

image
kWh/årSolpaneler
Villa i Hultsjö producerar 12 700 kWh/år"Varför inte ta tillvara på en energikälla som bara kommer till mig?" Ja, så säger Anita 76, om solenergi. Med hjälp av sin solcellsanläggning, bestående av 30 solpaneler, har Anita sänkt sina elkostnader med 25% och skapat sig en extra inkomst genom försäljning av den överskottsel som anläggningen producerar. Med pengarna hon sparar unnar sig Anita bland annat att gå på fotboll och äta god mat!

år
Ca 4-5 års återbetalningstid

Spara och tjäna 34 000kr/år

%
sänkta elkostnader

Med egna solceller på taket skapar du dig en flexibel och trygg vardag, där du kan ladda bilen bekvämt och billigt hemma. Du kan laga mat och tvätta kläder med din sparade energireserv när elen är som dyrast och dessutom både spara och tjäna pengar!

50% sänkta elkostnader

Trygghet mot höjda elpriser

100% ökade möjligheter att lägga pengarna på annat

image

Hör av dig så bokar vi en gratis konsultation!

Vi bedömer er fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.

image
kWh/årSolpaneler
Förening i Hultsjö producerar 29 648 kWh/år"Det enda man behöver är sol!" Detta säger tjejerna, som spelar fotboll i Hultsjö IF, om solcellsanläggningen som vi på Sesol har installerat på föreningens fotbollshall. Den energi som solpanelerna skapar har hjälpt föreningen att sänka sina elkostnader med 50%, vilket gör att pengarna som sparas helt kan läggas på dam- och flickverksamheten.