image

Att investera i solceller är långsiktigt

En solcellsanläggning är en trygg, smart och hållbar investering som gynnar både dig och vår miljö.

Därför solceller

Det är lätt att hitta argument för solceller och även förklaringar till varför du ska investera i en solcellsanläggning. Lika lätt tycker vi att det ska vara att gå från argument till verklighet. Vi gör solcellsinstallationen till en trygg, enkel och smidig affär så att du kan fokusera på själva nyttan med din solcellslösning.

Sänk elkostnaden från dag ett

Sälj din överskottsel

Du påverkas mindre av svängande elpriser

Återbetalningstid på 8-10 år


kr
räntefritt per person

månader räntefri delbetalning
image

Framtiden är solsäker

Intresset för att installera solceller på sin fastighet har de senaste åren ökat enormt. Solceller som energikälla kommer att vara en självklar del av den framtida energiförsörjningen, inte bara för den enskilda fastighetsägaren utan för energiförsörjningen i stort. Både i Sverige och globalt. Framtiden ser alltså väldigt ljus ut för dig som väljer att sänka dina elkostnader med hjälp av solceller.

image

Spara pengar med hjälp av solceller

Utöver att investeringen återbetalar sig själv med tiden och genererar långsiktig avkastning så stiger fastighetens värde i samma stund som det installeras solpaneler på taket. Den egenproducerade solenergin som förbrukas i fastigheten resulterar i en direkt sänkning av elkostnaden. Detta innebär en extra stor besparing för företag och lantbruk, eftersom deras elförbrukning ofta är som högst under dagtid. En ytterligare fördel är att verksamhetens eller hushållets ekonomi blir mindre påverkad av höjda priser på elmarknaden. Den el fastighetens solceller producerar som inte förbrukas får du betalt för och säljs automatiskt ut på elnätet.

Ta reda på hur mycket du kan tjäna med solceller.

Använd vår kalkylator för att konfigurera din solcellsanläggning med tillhörande produkter.

Var bor du? Fyll i ditt postnummer

Vanliga frågor
Solceller? Solpaneler? Vad är skillnaden? Vad betyder kWh och kWp? Om jag vill lägga till ytterligare en lösning på en befintlig anläggning, hur gör jag då? Frågorna är många, vi förstår! Här svarar vi på de vanligaste frågorna.
Ta reda på mer om våra solcellslösningarVi är specialister på solcellsinstallationer för villa, företag, lantbruk och bostadsrättsföreningar. Välj det område du är intresserad av och ta reda på fördelarna med våra solcellspaket.