image

Om oss

Vi på Sesol tycker att solen är en värdefull råvara som behöver tas tillvara på. Vi älskar solen lite mer än andra, precis som du.
image

Vår strävan

image

Verkar lokalt

image

Vårt fokus

Vår historia

2019

Sesol grundas i Jönköping med visionen om att vara det självklara valet för både kunder och medarbetare.

2021

Sesol etablerar sig som en av de ledande aktörerna inom svensk solenergi. Vi är nu över 300 medarbetare i företaget.

2022

Tillväxtresan fortsätter och vi fortsätter att leverera solcellsanläggningar av högsta kvalité till våra kunder. Sesol får utmärkelsen som Sveriges Bästa Arbetsgivare 2022.

2023

Sesol öppnar första kontoret utanför Sverige och finns nu med ca 1 000 medarbetare på 13 platser i Sverige och 3 platser i Norge.
image

Våra fantastiska medarbetare

image

Sesols arbete med hållbarhet

Våra kärnvärden

Att arbeta med samma ledstjärna är viktigt för oss. Det är det som skapar vår företagskultur och talar om vilka vi är.

Professionella

Som Sveriges snabbast växande solcellsföretag har vi identifierat framgång i drivna medarbetare som tillsammans utgör ett professionellt team.

Familjära

För oss är den interna företagskulturen ovärderlig. Oavsett vem du är och vilken avdelning du tillhör låter vi den familjära känslan genomsyra hela Sesol. 

Engagerade

Med all personal in-house skapar vi en kultur där alla hjälper varandra och det engagemang som behövs för att hitta den bästa lösningen för våra kunder.

Nytänkade

Med personal som vågar vara nytänkande finner vi drivkraft i att ligga steget före branschen och utvecklas tillsammans med våra kunder för att skapa hållbara lösningar.