Så köper du solceller från Sesol

Det ska vara enkelt att köpa en solpanelslösning från oss på Sesol. Därför har vi tagit fram en steg-för-steg-guide till dig som beskriver hur en solcellsinstallation hos en komplett helhetsleverantör med egen personal i alla led går till. Tack vare våra kunniga medarbetare inom solkraft tar vi ansvar för hela värdekedjan och skapar en trygg process från idé till färdig solcellsanläggning.

image

1. Boka konsultation

Vi på Sesol tar kontakt med dig direkt eller efter att du har skickat in ett formulär där du visar ditt intresse för solceller, laddstationer eller batterier. Vi diskuterar ditt behov och bokar sedan in ett möte där vi besöker dig för att gå igenom förutsättningarna för fastigheten.

Vi får kontakt

Vi bokar mötestid

image

2. Vi besöker dig

När vi besöker dig går vi igenom dina önskemål utifrån fastighetens förutsättningar och tar sedan fram en skräddarsydd lösning. Här diskuterar vi dina eventuella frågor och funderingar inför din framtida investering. Vi tar oftast fram en offert direkt på plats, annars levereras denna i efterhand.

Vi diskuterar önskemål

Tillfälle för frågor

Du får offert och avtal

image

3. Installation

Efter signerat avtal besöker vi dig för att kontrollera detaljer och kvalitetssäkra fastigheten för din framtida solcellsanläggning. Därefter beställs alla delar och komponenter och materialet levereras direkt till dig. Våra montörer installerar din anläggning med solceller samt eventuella batterier och laddstationer.

Fastigheten kvalitetssäkras

Materialet beställs och levereras

Våra montörer installerar

image

4. Klart för drift

Efter färdigt montage besöker vi dig för att konfigurera och koppla in din anläggning så att den är redo att tas i bruk. Vi går tillsammans igenom viktiga funktioner innan vi gör en sista kontroll och sammanställer alla dokument som du behåller. Efter att vår elektriker har besökt dig färdiganmäler vi din anläggning till din nätägare. När du har fått godkänt av din nätägare är din anläggning redo att slås på för att producera solenergi! Självklart finns vår egen driftcentral och supportavdelning tillgänglig för dig efter färdig installation.

Vi driftsätter anläggningen

Vi går igenom viktiga funktioner

Slutkontroll görs

Färdiganmälan till elleverantör

Vår support finns här för dig!

image

Hör av dig så bokar vi en gratis konsultation!

Vi bedömer er fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.