image

Solceller - tryggt och ekonomiskt

Solceller passar på de flesta typer av tak och kan även monteras på marken. En solcellsanläggning återbetalar sig med tiden, genererar långsiktig avkastning och höjer värdet på fastigheten i samma stund som solpanelerna installeras. Vi erbjuder paket med premium solpaneler för alla fastigheter och behov.

Vår idé

Det ska vara enkelt, tryggt och hållbart att köpa och äga en solcellsanläggning. Tack vare våra energiingenjörer, elektriker, snickare, projektörer och montörer inom solkraft kan vi ta ansvar för hela värdekedjan och utlova trygghet genom hela processen, från idé till installerad solcellsanläggning.

Ta reda på mer om våra solcellslösningarVi är specialister på solcellsinstallationer för villa, företag, lantbruk och bostadsrättsföreningar. Välj det område du är intresserad av och ta reda på fördelarna med våra solcellspaket.
Så funkar det!Vi förstår att det kan vara mycket att tänka på med solceller. Därför har vi tagit fram en steg-för-steg-guide som beskriver hur en solcellsinstallation hos en komplett helhetsleverantör går till.
1. Boka tid
Fyll i ett intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte.
2. Träffa oss
Vi kommer hem till dig och du får offert. Efter godkänd offert går vi vidare med installationen.
3. Installation
Vi monterar, besiktigar och lämnar sedan över anläggningen till dig.
4. Support
Vår support finns tillgänglig för dig under anläggningens livstid.

Mycket bra genomförande av hela projektet från start till mål. Tydlig kommunikation. Trevliga och kunniga medarbetare precis som vi hoppades och förväntade oss. Rekommenderas varmt.

ToreTrustpilot

Alla inblandade från början till slut var väldigt trevliga. Anläggningen funkar jättebra. Vi kan rekommendera SESOL.

Stefan LarssonTrustpilot

Kontakt med trevlig personal i alla led har varit mycket bra. Allt arbete har varit smidigt och snyggt utfört, rent och städat efteråt.

Sigrid Viola HilleviTrustpilot

Genomgående bra och tydlig information. Och hela resan från att vi bestämde oss till allt var installerat och klart gick fort - exakt enligt den tidtabell vi fick. Jag är grymt imponerad!

Håkan NybergTrustpilot

Jag har investerat i solpaneler för att sänka mina energikostnader och få lägre elräkningar. Sen att man gör en miljöinsats också känns ju väldigt bra. Sesol är ett lokalt och stort företag som känns väldigt trygga att anlita.

Ulf SnarbergSolskenshistorier

Så säger våra kunder

Vi har många nöjda kunder som har sänkt sina elkostnader och fått pengar över till roligare saker med vår hjälp. Vi vill hjälpa dig att skriva din egen solskenshistoria, så att du kan börja fokusera på annat i livet än osäkra elpriser.

Referenser

kr
räntefritt per person

månader räntefri delbetalning
image

Spara pengar med solceller

image

Hör av dig så bokar vi en gratis konsultation!

Vi bedömer er fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.

image

Installation av solceller

image

Kraftfull tjänst + låg elräkning

Frågor och svar om solceller
Fakta om solceller
Fördelar med solceller
Vilka solceller är bäst?
Pris på solceller
Är det lönsamt att installera solceller?