image

Solceller skapar en attraktiv och lönsam arbetsplats för företag

Allt fler företag får upp ögonen för solceller - det är ingen slump. Med hjälp av solenergi kan företag minska sina elkostnader och samtidigt öka verksamhetens lönsamhet. Företag som investerar i solenergi är miljömedvetna och attraktiva.

Fördelar med solceller 

Att producera solenergi är ett utmärkt sätt för ett företag att sänka sina kostnader och bidra till omställningen från beroendet av fossil energi. På många företag sker produktionen under dagtid, det är också då solcellerna genererar mest energi. Genom att installera solpaneler kan verksamhetens elkostnader minskas drastiskt. En solcellsanläggning bidrar till mer än bara en lönsam investering. Det bidrar till att verksamheten uppfattas som modern och resurseffektiv.

Lönsam investering

Minskar verksamhetens elkostnader

Miljövänligt och hållbart

image
kWh/årSolpaneler
Företag i Värnamo producerar 68 760 kWh/årOptimera i Värnamo har satsat på solpaneler och de har byggt en anläggning med totalt 144 paneler på taket som beräknas producera ca 68 760 kWh per år. Detta motsvarar genomsnittlig årsförbrukning av el för 430 tvättmaskiner.
Så funkar det!Vi förstår att det kan vara mycket att tänka på med solceller. Därför har vi tagit fram en steg-för-steg-guide som beskriver hur en solcellsinstallation hos en komplett helhetsleverantör går till.
1. Boka tid
Fyll i ett intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte.
2. Träffa oss
Vi kommer hem till dig och du får offert. Efter godkänd offert går vi vidare med installationen.
3. Installation
Vi monterar, besiktigar och lämnar sedan över anläggningen till dig.
4. Support
Vår support finns tillgänglig för dig under anläggningens livstid.
image

För både stora och små företag

Nyttja era optimala förhållanden - installera en lönsam solcellsanläggning där den egenproducerade elen kommer till användning direkt.

image

Låt lönsamheten blomstra med solceller

Ett företag i Tomelilla har med hjälp av oss på Sesol investerat i en solcellsanläggning för ökad lönsamhet. Anläggningen beräknas producera ca 103 060 kWh per år.

Vanliga frågor
Fortfarande inte övertygad? Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna om solceller.