image

Skaffa roligare elräkningar med solceller

Jo, du läste rätt – det kan faktiskt bli roligare. Med hjälp av oss på Sesol kan du sänka dina månadskostnader och börja tjäna pengar på din överskottsel. Framtiden är solsäker – solsäkra din fastighet och bli glad när elfakturan kommer!

Ta reda på hur mycket du kan tjäna med solceller.

Använd vår kalkylator för att konfigurera din solcellsanläggning med tillhörande produkter.

Var bor du? Fyll i ditt postnummer


kr
räntefritt per person

månader räntefri delbetalning
Solceller med Sesol Vi vet att det är mycket att tänka på med solceller. Upptäck fördelarna med en helhetsleverantör som Sesol. Vi tar hand om ditt projekt från start till mål, och finns alltid tillgängliga för dig.
Egen personal
På Sesol har vi bara egen personal som är anställd hos oss. Det gör att vi har kontroll på hela processen och levererar med stolthet i allt vi gör.
Certifierade
Alla som jobbar hos oss är utbildade inom solenergi. Med egna montörer och elektriker som innehar rätt behörigheter kan du känna dig trygg.
Trygga
Med över 14 000 nöjda kunder
och 1200 anställda kan vi med säkerhet hålla vad vi lovar. Vi är ledande i branschen och finns alltid nära till hands.
Support
Vi har vår egen driftcentral och support som finns tillgängliga för dig även efter installation, och ser till att fungerar som det ska.
image

Hör av dig så bokar vi en gratis konsultation!

Vi bedömer er fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.

Investera i solceller med grönt avdrag

Skattereduktionen Grön Teknik är ett bidrag som omfattar installation av solpaneler, batterier och elbilsladdare. Med hjälp av detta avdrag kan du få skattereduktion för delar av kostnaden när du väljer att investera i en solcellsanläggning, så att det blir mer förmånligt för dig att investera i grön teknik. När du väljer att installera din solcellsanläggning med Sesol som leverantör tar vi hand om hela ansökningsprocessen åt dig. Du behöver alltså inte oroa dig, vi håller er i handen hela vägen in i mål... och lite längre. Gör dina elräkningar roligare med hjälp av grön teknik-avdraget.

Mer förmånligt att installera solceller med avdrag

Gäller även för batterier och elbilsladdare

Vi sköter hela ansökningsprocessen

image
kWh/årSolpaneler
Företag i Habo producerar 113 750 kWh/årPå Alléskolan i Habo bestämde man sig för att satsa på solenergi för att få ner sina kostnader. Sesol har satt upp en solcellsanläggning med totalt 340 paneler som beräknas producera 113 750 kWh per år. Detta motsvarar den genomsnittliga elförbrukningen för 253 kombinerade kyl- och frysskåp under ett helt år.
Visste du att?Vi förstår att du vid det här laget också vill göra dina elräkningar roligare med hjälp av solceller. Innan du kastar dig på “boka konsultation”-knappen kan nedan information vara bra att ha koll på!
image

Investera i solceller för din villa

Att installera solceller på ditt villatak är en trygg, hållbar och lönsam investering. Du både sparar och tjänar pengar på köpet. Du sänker dina elkostnader från dag ett och din egenproducerade överskottsel som hushållet inte förbrukar säljs automatiskt vidare. Gör som över 14 000 andra svenska hushåll, skaffa solceller från oss på Sesol.