Solceller - tryggt, snyggt och enkelt med Sesol

Sesol är en dedikerad helhetsleverantör av solceller, laddstationer och batterier för solel. Vi har all personal anställd hos oss vilket gör att vi har kontroll över hela processen, så att du kan känna dig trygg med att köpa din lösning av oss. Vi älskar solen lite mer än andra.
Vill du veta hur rolig din elräkning kan bli?Använd vår solcellskalkylator för att se hur mycket du skulle kunna spara med solceller på taket!
Var bor du? Fyll i ditt postnummer
Ta reda på mer om våra solcellslösningarVi är specialister på solcellsinstallationer för villa, företag, lantbruk och bostadsrättsföreningar. Välj det område du är intresserad av och ta reda på fördelarna.
Så funkar det!Vi förstår att det kan vara mycket att tänka på med solceller. Därför har vi tagit fram en steg-för-steg-guide som beskriver hur en solcellsinstallation hos en komplett helhetsleverantör går till.
1. Boka tid
Fyll i ett intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte.
2. Träffa oss
Vi kommer hem till dig och du får offert. Efter godkänd offert går vi vidare med installationen.
3. Installation
Vi monterar, besiktigar och lämnar sedan över anläggningen till dig.
4. Support
Vår support finns tillgänglig för dig under anläggningens livstid.
image

Ser du fram emot elräkningen?

Nej, förmodligen inte. Den är svår att komma undan men den går att göra mycket, mycket roligare. Med solceller från Sesol skaffar du dig roligare elräkningar och hur konstigt det än må låta, kommer du nästan se fram emot att el-fakturan kommer varje månad. Använd vår solcellskalkylator för att ta reda på hur mycket roligare elräkningar du kan få med solceller.

image

Sänk elkostnaderna från dag ett

En investering i solceller sänker elkostnaderna från dag ett, höjer fastighetens värde och genererar intäkter via försäljning av överskottsel.

image

En av Sveriges ledande solcellsleverantörer

Vi på Sesol är en av Sveriges ledande solcellsleverantörer. Här kan du läsa mer och titta närmare på alla våra installationer och referenser.