image

Finansiering

Alla ska ha råd att investera i förnybar energi

Räntefritt solcellslån

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi på Sesol ett räntefritt lån för dig som vill komma igång med solceller. Med delbetalningar betalar du ett mindre belopp varje månad istället för att betala allt på en gång. Under tiden producerar din solcellsanläggning el till din fastighet, du sänker dina elkostnader och du kan tjäna pengar på ett sälja din överskottsel. Du kan när som helst amortera eller betala in hela det lånade beloppet utan extra kostnad.

Trygg och flexibel finansiering

100 000 kr räntefritt per person

Räntefri delbetalning i 48 eller 24 månader

Fördelar med solceller

Sänk dina elkostnader

Höj värdet på bostaden

Sälj överskottsel

Förnybar energi

Hur ansöker jag?

Kontakta oss på Sesol så berättar vi mer om det räntefria solcellslånet och hjälper dig med din ansökan. Du får svar direkt vid ansökan och får dessutom full koll på din finansiering i Wasa Kredit-appen. Vid en ansökan om kredit eller lån görs en sedvanlig kreditbedömning.

Du har fyllt 20 år och är folkbokförd i Sverige sedan minst 3 år

Du är fast anställd eller har stadig inkomst

Du har inga betalningsanmärkningar

Ta reda på hur mycket du kan tjäna med solceller.

Använd vår kalkylator för att konfigurera din solcellsanläggning med tillhörande produkter.

Var bor du? Fyll i ditt postnummer

image

Solcellslån med Svea Bank

Sesol samarbetar med Svea Bank, som erbjuder effektiva och anpassade lösningar inom finansiering. Med ett solcellslån från Svea Bank har du möjlighet att ta ett lån upp till 12 år med 5,95% ränta för att finansiera din solcellsanläggning. Solcellslånet är ett mycket bra finansieringsalternativ med låga månadskostnader. Styrräntan förväntas sjunka under 2024 och om styrräntan sänks så påverkas även marknadsräntan därefter. Kontakta oss så berättar vi mer!

image

Kraftfull

Vi har lanserat tjänsten Kraftfull, som innebär att det ingår ett batteri utan extra kostnad när du köper en solcellsanläggning från Sesol. Batteriet används för att stötta det svenska elnätet genom så kallade stödtjänster vilket genererar extra inkomster varje månad för dig som kund.

Vanliga frågor

Från ränta till amortering, vi förstår att finansvärlden kan vara snårig. Utforska vår FAQ-sektion och bli den skarpaste pennan i etuiet när det gäller lån, investeringar och sparande!
image

Kontakta oss

Boka ett kostnadsfritt möte med oss så går vi igenom vilket upplägg som passar dig bäst!