image

Solen väntar på dig!

Är det dags för dig att skapa din egen solskenshistoria där du både sparar och tjänar pengar på solens kraft? En bra story börjar med att investera i solpaneler och producera förnybar energi på sitt eget tak.

Fördelar med solceller

Att installera solceller på ditt villatak är en lönsam investering som bidrar till omställningen av fossil energi. Du både sparar och tjänar pengar på köpet. Du sänker dina elkostnader från dag ett och din egenproducerade överskottsel som hushållet inte förbrukar säljs automatiskt vidare.

Höjer värdet på din bostad

Sänker dina elkostnader

Tjänar pengar på överskottsel


+
villaägare har valt Sesol

+
installerade solpaneler på villor

Allt fungerade alldeles utmärkt, från försäljare till montörer. Slutpriset blev enligt avtal, vi är helt nöjda. Alla inblandade montörer var väldigt trevliga och professionella!

MargaretaTrustpilot

Pengarna som blir över har jag tänkt att lägga på mina barn!

AndreasSolskenshistoria i Bunn

Alla, från säljare och kundcenter till installatörer och elektriker har varit mycket trevliga! Hela resan från att vi bestämde oss till allt var installerat och klart gick exakt enligt tidplan.

HåkanTrustpilot

Våra solskenshistorier

Vi har många nöjda kunder som har sänkt sina elkostnader och fått pengar över till roligare saker med vår hjälp. Vi vill hjälpa dig att skriva din egen solskenshistoria, så att du kan börja fokusera på annat i livet än osäkra elpriser!

Referenser

kr
räntefritt per person

månader räntefri delbetalning
Soliga nyheter!Prenumerera på vårt nyhetsbrev som är fyllt av tips, idéer och erbjudanden.
Nyhetsbrev
Genom att klicka på “Skicka” bekräftar jag att jag tagit del av Sesols integritetspolicy
Sociala medier
FAQ
Ta reda på mer om fördelarna med solceller genom att läsa våra vanliga frågor och svar. Har du fler frågor? Kontakta gärna oss så berättar vi mer!