image

Nya karriärkliv tillsammans

Det är med all personal inhouse som vi på Sesol ständigt letar efter fler talanger som vill följa med på vår resa mot en fossilfri framtid. Vi är redo - är du?
Vad utmärker oss
Familjära
För oss är den interna företagskulturen ovärderlig. Oavsett vem du är och vilken avdelning du tillhör låter vi den familjära känslan genomsyra hela Sesol.
Nytänkande
Med personal som vågar vara nytänkande finner vi drivkraft i att ligga steget före branschen och utvecklas tillsammans med våra kunder för att skapa hållbara lösningar.
Professionella
Som Sveriges snabbast växande solcellsföretag har vi identifierat framgång i drivna medarbetare som tillsammans utgör ett professionellt team.
Engagerade
Med all personal in-house skapar vi en kultur där alla hjälper varandra och det engagemang som behövs för att hitta den bästa lösningen för våra kunder.
image

Livet på Sesol

Följ oss medarbetare i vår vardag, spana in vårat karriärskonto Livet på Sesol på Instagram.

image

Vår fantastiska personal

För oss hänger allt ihop - vårt mål är att vara det självklara valet för både kunder och medarbetare och därför är en stark företagskultur viktig. Denna kultur skapar ett väldigt stort engagemang hos våra medarbetare och bidrar till en familjär och inbjudande känsla som vi har lyckats bibehålla, utveckla och sprida inom Sesol. Vi blev dessutom utsedda till Sveriges Bästa Arbetsgivare 2022!

image

Jag blev en i gänget från första dagen

Elektrikern Johanna värdesätter den sociala kontakten man får i vardagen som anställd på Sesol, både med kunder och kollegor. "Det finns alltid en kollega att vända sig till när man behöver hjälp och stöttning".