image

Framtidssäkra hemmet och skapa långsiktig trygghet!

Att installera solceller är tryggt, långsiktigt och en lönsam investering där du bidrar till att trygga din nutid och framtid. Vi på Sesol är en pålitlig och hållbar leverantör som möjliggör för fler att producera förnybar energi med hjälp av solens kraft. Solen väntar på dig!

250K krVärdeökning på din bostad
50%Sänkta elkostnader
Trygghet och förtroende

Vi på Sesol vill att alla ska ha möjlighet att både spara och tjäna pengar med hjälp av förnybar solenergi.

En flexibel och trygg vardag med Sesol
Sesol - En trygg helhetsleverantör
Lägg pengar på annat
Trygghet mot höjda elpriser
Trygghet under hela solcellsresan

Från start till mål är jag supernöjd på alla sätt! Allt utfördes av kunnig, engagerad, ansvarstagande och väldigt lyhörd personal. Sesol rekommenderas varmt!

Claes Anders AnderssonTrustpilot

Bra på att hitta lösningar och tillmötesgående till våra önskningar.
Duktiga medarbetare. Snabb feedback. Hjälpsamma.

Gunilla DenckerTrustpilot

Alla inblandade från början till slut var väldigt trevliga. Anläggningen funkar jättebra. Vi kan rekommendera SESOL.

Stefan LarssonTrustpilot

Sesol samordnade alltsammans utmärkt, och höll kontakt under hela processen.

Sverker ThorslundTruspilot

Våra solskenshistorier

Vi har många nöjda kunder som har sänkt sina elkostnader och fått pengar över till roligare saker med vår hjälp. Vi vill hjälpa dig att skriva din egen solskenshistoria, så att du kan börja fokusera på annat i livet än bland annat osäkra elpriser.

Referenser

Med egna solceller på taket skapar du dig en flexibel och trygg vardag, där du kan ladda bilen bekvämt och billigt hemma. Du kan laga mat och tvätta kläder med din sparade energireserv när elen är som dyrast och dessutom både spara och tjäna pengar!

50% sänkta elkostnader

Trygghet mot höjda elpriser

100% ökade möjligheter att lägga pengarna på annat


år
Ca 4-5 års återbetalningstid

Spara och tjäna 34 000kr/år

%
sänkta elkostnader
Vanliga frågor och svar
Ta reda på mer om fördelarna med solceller genom att läsa våra vanliga frågor och svar. Har du fler frågor? Kontakta gärna oss så berättar vi mer!
Få en kostnadsfri offertBörja resan mot en lönsam framtid redan idag genom att få en kostnadsfri offert! Vi är här för att besvara alla dina frågor och ge dig tydliga svar på vad det innebär i både tid och pengar. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.
Så här går det till
1.
Fyll i dina uppgifter och skicka in formuläret.
2.
Vi ringer upp dig för att boka ett hembesök.
3.
En av våra experter kommer hem till dig för att se dina förutsättningar.
4.
Vårt team sätter ihop en offert och projektförslag till dig.
Fyll i dina uppgifter
Jag önskar få framtida nyheter och erbjudanden skickade till mig per e-post
Genom att klicka på “Skicka” bekräftar jag att jag tagit del av Sesols integritetspolicy
image

Få en trygg elförsörjning med oss!

På Sesol strävar vi efter att det både ska vara enkelt, tryggt och hållbart att köpa och äga en solcellsanläggning. Vi är en av Sveriges ledande helhetsleverantörer av solcellslösningar och har all kompetens inhouse. Med vår fantastiska personal tar vi ansvar för hela resan och utlovar trygghet genom hela processen, från idé till installerad solcellsanläggning. Vi erbjuder solcellsanläggningar, batterilösningar och laddstationer. Låt oss på Sesol hjälpa dig till en trygg elförsörjning där du kan lägga pengarna på det du tycker är viktigt och som ligger dig varmt om hjärtat.

image

Bli Kraftfull - hela familjen!

Med tjänsten Kraftfull ingår ett batteri utan extra kostnad när du köper solceller från Sesol. Batteriet ansluts till en så kallad stödtjänst och du som kund tar del av inkomsten som genereras samtidigt som batteriet används för att stödja det svenska elnätet. Tjänsten är kostnadsfri och innebär att du kan investera i solceller till en lägre investeringskostnad och samtidigt dra nyttja av ett solcellsbatteri. Du köper solceller och Sesol installerar även ett batteri utan extra kostnad. Du får alltså inkomster från stödtjänster varje månad, utan att det kostar dig något extra. Det ger en snabbare och mer attraktiv återbetalningstid för din solcellsanläggning. Med en solcellsanläggning får du sänkta elkostnader och kan dessutom sälja överskottselen som din anläggning producerar.

image
Välkommen att kontakta oss!På vår kontaktsida hittar du svar på dina frågor, manualer och guider samt kontaktuppgifter till våra lokala kontor på Sesol. Varmt välkommen att höra av dig!
Kontaktuppgifter
Södra Stigamovägen 3, 556 50 Jönköpingkontakt@sesol.se010-330 25 60
image

Hör av dig så bokar vi en gratis konsultation!

Vi bedömer er fastighets förutsättningar på plats för bästa resultat.