image

Framtidssäkra hemmet och skapa långsiktig trygghet!

Att installera solceller är tryggt, långsiktigt och en lönsam investering där du bidrar till att trygga din nutid och framtid. Vi på Sesol är en pålitlig och hållbar leverantör som möjliggör för fler att producera förnybar energi med hjälp av solens kraft. Solen väntar på dig!

Trygghet och förtroende

Vi på Sesol vill att alla ska ha möjlighet att både spara och tjäna pengar med hjälp av förnybar solenergi. Förutom minskade energikostnader, höjs värdet på bostaden och du som kund får pengar över till annat som är viktigt för dig. Med egna solceller på taket skapar du dig en flexibel och trygg vardag, där du kan ladda bilen bekvämt och billigt hemma. Du kan laga mat och tvätta kläder med din sparade energireserv när elen är som dyrast och dessutom både spara och tjäna pengar! Vi på Sesol vill tillsammans med dig skapa hopp om framtiden genom att erbjuda en trygg, ekonomisk och hållbar lösning som passar dina behov och förutsättningar.

Sesol - En trygg helhetsleverantör med all personal inhouse

Trygghet under hela resan samt support efter installation

100% ökade möjligheter att lägga pengarna på annat

Trygghet mot höjda elpriser

50% sänkta elkostnader

Under hela ”resan” blev vi professionellt bemötta av Sesols personal. Vi fick tydliga svar på alla våra frågor och personalen var verkligen måna om att vi förstått. Ett väldigt bra kundbemötande helt enkelt!

PerTrustpilot

Bra information. De kom när de sade att de skulle komma. Allt gick oerhört smidigt och enkelt. Kan varmt rekommendera SESOL ☀️

MarieTrustpilot

Genomgående bra och tydlig information. Och hela resan från att vi bestämde oss till allt var installerat och klart gick fort - exakt enligt den tidtabell vi fick av försäljaren. Jag är grymt imponerad

HåkanTrustpilot

Rakt igenom professionella och otroligt trevliga och tillmötesgående. Allt gick väldigt smidigt och det var så skönt att de fixade allt så jag bara kunde slappna av och se det hända.

IngelaTrustpilot

Våra solskenshistorier

Vi har många nöjda kunder som har sänkt sina elkostnader och fått pengar över till roligare saker med vår hjälp. Vi vill hjälpa dig att skriva din egen solskenshistoria, så att du kan börja fokusera på annat i livet än bland annat osäkra elpriser.

Referenser
image

Få en trygg elförsörjning med oss!

På Sesol strävar vi efter att det både ska vara enkelt, tryggt och hållbart att köpa och äga en solcellsanläggning. Vi är en av Sveriges ledande helhetsleverantörer av solcellslösningar och har all kompetens inhouse. Tack vare våra energiingenjörer, elektriker, snickare, projektörer och montörer inom solkraft kan vi ta ansvar för hela värdekedjan och utlova trygghet genom hela processen, från idé till installerad solcellsanläggning. Vi erbjuder solcellsanläggningar, laddstationer samt batterilösningar - vi vågar säga att vi är det smartaste valet bland solcellsleverantörerna i branschen.

image

Bli Kraftfull - hela familjen!

Med tjänsten Kraftfull ingår ett batteri utan extra kostnad när du köper solceller från Sesol. Batteriet ansluts till en så kallad stödtjänst och du som kund tar del av inkomsten som genereras samtidigt som batteriet används för att stödja det svenska elnätet. Tjänsten är kostnadsfri och innebär att du kan investera i solceller till en lägre investeringskostnad och samtidigt dra nyttja av ett solcellsbatteri. Du köper solceller och Sesol installerar även ett batteri utan extra kostnad. Du får alltså inkomster från stödtjänster varje månad, utan att det kostar dig något extra. Det ger en snabbare och mer attraktiv återbetalningstid för din solcellsanläggning. Med en solcellsanläggning får du sänkta elkostnader och kan dessutom sälja överskottselen som din anläggning producerar.

Trygga erbjudanden!Prenumerera på vårt nyhetsbrev som är fyllt av tips, idéer och erbjudanden.
Nyhetsbrev
Genom att klicka på “Skicka” bekräftar jag att jag tagit del av Sesols integritetspolicy
Sociala medier
FAQ
Ta reda på mer om fördelarna med solceller genom att läsa våra vanliga frågor och svar. Har du fler frågor? Kontakta gärna oss så berättar vi mer!