image

Effektivt och nytänkande med förnybar energi

Vi på Sesol erbjuder skräddarsydda paket med solceller, batteri och laddbox som gör ditt hem smart och framtidssäkrat. Att installera solceller är både effektivt, modernt och smidigt. Bli självförsörjande på el med hjälp av den senaste tekniken. Solens kraft väntar på dig!

Smart och effektivt

Att installera solceller har aldrig varit mer hett och branschen utvecklas hela tiden. Att bestämma rätt tidpunkt för att investera i solceller kan vara utmanande. Om du funderar på om nuvarande teknik passar dina behov, eller om du har frågor kring hur solenergi kan gynna dig, är en personlig konsultation det bästa sättet att få svar. Våra experter på Sesol kan ge dig skräddarsydda råd baserade på din specifika situation och hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut. Vi på Sesol är ständigt i teknikens framkant med flera års erfarenhet där vi alltid erbjuder det smarta valet med kvalité i fokus.

Smart, trendigt och nytt

Smart hem som är framtidssäkrat

Systemöverblick över solceller, växelriktare och batteri

Smartmätare där du har koll på produktion, försäljning och statistik


Så här mycket el (kWh/kW) producerar en panel per år

Spara och tjäna 34 000kr/år

år
Effektgaranti på solceller
image

Solceller – den stora ordlistan

Försöker du orientera dig bland information om solceller? Då kan det dyka upp många nya ord som du behöver bekanta dig med. Därför vill vi på Sesol hjälpa dig genom att dela med oss av vanliga begrepp som kan vara bra att känna till inför en investering i solceller.

image

Frågor och svar om teknik

Från solstråle till strömbrytare, vi vet att energivärlden kan vara förvirrande. Ta en tur i vår FAQ-sektion och bli den ljusaste lampan i rummet när det gäller solceller och batterier!

Smarta och trendiga erbjudanden!Prenumerera på vårt nyhetsbrev som är fyllt av tips, idéer och erbjudanden.
Nyhetsbrev
Genom att klicka på “Skicka” bekräftar jag att jag tagit del av Sesols integritetspolicy
Sociala medier
FAQ
Ta reda på mer om fördelarna med solceller genom att läsa våra vanliga frågor och svar. Har du fler frågor? Kontakta gärna oss så berättar vi mer!