image

Investera i framtiden med solenergi

Att installera solceller är en lönsam investering som dessutom är bra för miljön. Tjäna och spara pengar samt trygga din ekonomiska framtid med hjälp av solen. Solen väntar på dig!

Ekonomiska fördelar med solceller

Att installera solceller på ditt villatak är en lönsam investering som bidrar till omställningen av fossil energi. Du både sparar och tjänar pengar på köpet. Du sänker dina elkostnader från dag ett och din egenproducerade överskottsel som hushållet inte förbrukar säljs automatiskt vidare.

Höjer värdet på din bostad

Sänk dina elkostnader från dag ett

Tjäna pengar på överskottsel

Sänkt återbetalningstid med stödtjänster


kr
räntefritt per person

+
månader räntefri delbetalning
image

Sänk elkostnaderna från dag ett

Att installera solceller på ditt villatak är en lönsam investering som bidrar till omställningen av fossil energi. Solceller höjer fastighetens värde och genererar intäkter via försäljning av överskottsel. Det är både smidigt, effektivt och framför allt lönsamt att investera i solenergi.

image

Spara pengar med hjälp av solceller

Utöver att investeringen återbetalar sig själv med tiden och genererar långsiktig avkastning så stiger fastighetens värde i samma stund som det installeras solpaneler på taket. Den egenproducerade solenergin som förbrukas i fastigheten resulterar i en direkt sänkning av elkostnaden. En ytterligare fördel är att hushållets ekonomi blir mindre påverkad av höjda priser på elmarknaden. Den el fastighetens solceller producerar som inte förbrukas får du betalt för och säljs automatiskt ut på elnätet.

Med egna solceller på taket skapar du dig en flexibel och trygg vardag, där du kan ladda bilen bekvämt och billigt hemma. Du kan laga mat och tvätta kläder med din sparade energireserv när elen är som dyrast och dessutom både spara och tjäna pengar!

50% sänkta elkostnader

Trygghet mot höjda elpriser

100% ökade möjligheter att lägga pengarna på annat


år
Ca 4-5 års återbetalningstid

Spara och tjäna 34 000kr/år

%
sänkta elkostnader
Ekonomiska erbjudanden!Prenumerera på vårt nyhetsbrev som är fyllt av tips, idéer och erbjudanden.
Nyhetsbrev
Genom att klicka på “Skicka” bekräftar jag att jag tagit del av Sesols integritetspolicy
Sociala medier
FAQ
Ta reda på mer om fördelarna med solceller genom att läsa våra vanliga frågor och svar. Har du fler frågor? Kontakta gärna oss så berättar vi mer!